MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kolejnym krokiem jest zrobienia zaczynu: wkrusz drożdże do...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 2

Kolejnym krokiem jest zrobienia zaczynu: wkrusz drożdże do miseczki, dodaj 1 łyżeczkę cukru, 2 łyżki mleka i posyp szczyptą mąki.

Zobacz również

Z Warszawy wyruszy jubileuszowa pielgrzymka. Dwa tygodnie wędrówki w wyjątkowym celu

Z Warszawy wyruszy jubileuszowa pielgrzymka. Dwa tygodnie wędrówki w wyjątkowym celu

Cząstka zamordowanego Marcina żyje w innym człowieku. Rozmowa z kardiochirurgiem

ROZMOWA
Cząstka zamordowanego Marcina żyje w innym człowieku. Rozmowa z kardiochirurgiem

Polecamy

Koniec ruchu wahadłowego przy przejeździe kolejowym w Starachowicach Zachodnich

Koniec ruchu wahadłowego przy przejeździe kolejowym w Starachowicach Zachodnich

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ospa w natarciu. WHO: nowy szczep jest „niezwykle niepokojący”

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw