MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do gotowania bobu warto dorzucać zioła i przyprawy nadające...
fot. pixabay.com/zapach_bzu

Jak ugotować bób? Przetestuj sprawdzoną metodę na krzepkie warzywo. Oto zdrowa przekąska na lato

Liść laurowy

Do gotowania bobu warto dorzucać zioła i przyprawy nadające smak i osłabiające fermentację warzywa w żołądku. Jeśli dodasz liść laurowy do gotującego się bobu, lepiej go strawisz.

Zobacz również

Zmarł słynny aktor. Miał 92 lata

Zmarł słynny aktor. Miał 92 lata

Szmaciarz Czelendż w Suchedniowie. Łowią wielkie ryby i świetnie się bawią [ZDJĘCIA]

Szmaciarz Czelendż w Suchedniowie. Łowią wielkie ryby i świetnie się bawią [ZDJĘCIA]

Polecamy

Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

AKTUALIZACJA
Uczniowie zaskoczeni po maturze z geografii. „Myślałam, że się popłaczę”

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków